GANG VAN ZAKEN

Per e-mail stuurt u mij uw wensen, liefst met gebruikmaking van de treflijst uit PROFIEL

 

Sommige gegevens  kunnen niet relevant lijken of door u liever anoniem gehouden worden. Maar soms kunnen namen van huisdier, straat of woonplaats een aardige vondst ingeven. Zie bij voorbeeld het gedicht TANDENFEE, waarin juist de woonomgeving, het dorp Giessendam en de streek Alblasserwaard  drie speelse beelden opleverde.

 

Van de profiellijst kunt u door middel van selecteren, kopiėren en plakken een Worddocument maken, dat u vervolgens naar eigen wens invult en aanvult en als bijlage van uw e-mail opstuurt naar parnassos@home.nl

 

Als u het prettig vindt, kunt u ook telefonisch overleggen via 043 – 4091745.

 

Geef aan wanneer u uiterlijk over uw gedicht wil beschikken.

 

Bericht of u het vers als bijlage per e-mail toegestuurd wenst te krijgen of dat u er een presentabel en duurzaam jasje omheen wilt hebben. In het laatste geval wordt er 5,- extra aan materiaal en verzendkosten berekend. Vergeet dan niet uw naam en postadres te vermelden.

 

Als het vers klaar is, bericht ik dat en verzoek ik u mijn honorarium ten bedrage van 47,50

op rekening 44 81 13 880 ten name van A. Agasi te Eijsden over te maken.

 

Gaat het om lang vers of een ballade, zoals bijvoorbeeld TWIN TOWERS uit de ETALAGE, die zich beter leent om meer gegevens uit een levensloop ten behoeve van bijvoorbeeld een jubileum of huwelijk te omvatten, dan bedraagt de vergoeding 75,-

 

Als de betaling een feit is, stuur ik onmiddellijk het gedicht op.

 

Mocht het gedicht niet met uw verwachtingen overeenkomen of u wenst een verandering of correctie, dan neemt u gewoon contact met mij op.